loading...

فروشگاه فایل خرید و فروش فایل دانلودی

پاورپوینت اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده میکروبیولوژی, مواد غذایی, میکروبیولوژی مواد غذایی, اشریشیا کلای, اشریشیا اکلای, شیگاتوکسیژنیک, سموم شیگا, مسمومیت غذایی, شیگا توکسین, مسمومیت, اپیدمیولوژیک, STEC, E, coli, shiga toxin, Shiga toxin,producing Escherichia coli

پاورپوینت اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده

Admin بازدید : 9 دوشنبه 12 ارديبهشت 1401 : 0:36 نظرات (0)
پاورپوینت-اشریشیا-کلای-تولید-کننده-سم-شیگا-عامل-مسمومیت-از-طریق-مواد-غذایی-آلوده
پاورپوینت اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده
فرمت فایل دانلودی: .pptx
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 30
حجم فایل: 2011 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده، در 30 اسلاید.

بخشی از متن فایل:
بیماری های منتقله از غذا به طور کلی به دو دسته عفونت ناشی از غذا  و مسمومیت ناشی از غذا  طبقه بندی می شوند. باکتری E. coli  می تواند برای مدت طولانی در محیط زنده بماند و در سبزیجات و سایر مواد غذایی تکثیر یابد. STEC با استفاده از سموم و دیگر فاکتورهای بیماری زا سبب ایجاد مشکلات گوارشی و کلیوی می شود.

فهرست مطالب:
بیماری های با منشاء با غذا
Escherichia coli
Shiga toxin producing E. coli
بیماری زایی STEC
فاکتورهای بیماری زای STEC
سموم شیگا (Stxs)
انواع stx
اتصال به سلول های اپیتلیال
نقش سموم شیگا را در ایمنی ذاتی و آسیب منجر به HUS
فلوچارت تشخیص میکروبیولوژی مولکولی عفونت STEC
مقاومت دارویی STEC
دیدگاه اپیدمیولوژیک عفونت STEC
آنالیز اسناد موجود در پایگاه اسکوپوس
بررسی های مرتبط با مواد غذایی (1)
بررسی های مرتبط با مواد غذایی (2)
بررسی های مرتبط با مواد غذایی (3)

بخشی از مطالب فایل:
بیماری منتقله از غذا هنگامی اتفاق می افتد که یک عامل بیماری زا با غذا بلعیده شده و خود را در میزبان انسان مستقر می کند و معمولاً تکثیر می یابد، یا هنگامی که عوامل بیماری زا در یک محصول غذایی مستقر شده و سم تولید می کنند، سپس توسط میزبان انسانی خورده می شود. بنابراین، بیماری های منتقله از غذا به طور کلی به دو دسته عفونت ناشی از غذا و مسمومیت ناشی از غذا طبقه بندی می شوند.
E. coli گروه بزرگ و متنوعی از باکتری ها را تشکیل می دهد. بیشتر سویه های E. coli بی خطر هستند. سویه های دیگر دارای ویژگی هایی مانند تولید سموم هستند که آنها را برای انسان بیماری زا می کند.
عفونت با STEC می تواند باعث بروز اسهال خفیف تا شدید شود که 5 تا 10 درصد از عفونت ها به سندرم همولیتیک اورمیک تبدیل می شوند. HUS عارضه ای شدید که با خونریزی زیاد مشخص شده و می تواند منجر به نارسایی کلیه و مرگ شود.
پاتوژنز STEC یک فرآیند چند مرحله ای، شامل تعامل پیچیده ای بین طیف وسیعی از فاکتورهای باکتریایی و میزبان است. STEC در صورت مصرف خوراکی (اغلب در دوزهای اولیه بسیار کم) ابتدا باید در شرایط محیطی سخت معده زنده بماند و سپس با سایر میکروارگانیسم های حاضر در روده برای پایداری در روده رقابت کند.
در سال 2017، 6073 مورد تایید شده از عفونت با STEC و 20 مورد مرگ در اتحادیه اروپا گزارش شده است که میزان مرگ و میر را 0/5درصد محاسبه می نماید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1180
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 573
  • باردید دیروز : 818
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 3,518
  • بازدید ماه : 9,772
  • بازدید سال : 43,780
  • بازدید کلی : 74,701
  • کدهای اختصاصی