
پاورپوینت جلوگیری از پوسیدگی مرکبات پس از برداشت با استفاده از پلی سولفید کلیسیم
فرمت فایل دانلودی: .pptxفرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 2505 کیلوبایت
قیمت: 18000 تومان
توضیحات:
پاورپوینت ارائه مقاله ترجمه شده با عنوان جلوگیری از پوسیدگی مرکبات پس از برداشت با استفاده از پلی سولفید کلیسیم در 27 اسلاید.
موضوع مقاله با عنوان:
Control of postharvest decay of citrus fruit with calcium
Polysulfide
Polysulfide
دارای چکیده و مواد و روش ها و نتایج و بحث
شامل مباحث:
جلوگیری از کپک سبز در لیمو لت تیمار گوگرد
جلوگیری از قارچ و اسپورهای آن در مرکبات
In Vitro toxicity of LLS solution to spores
تأثیر بلوغ میوه
تاثیر دما در جلوگیری از پوسیدگی
جلوگیری از قارچ و اسپورهای آن در مرکبات
In Vitro toxicity of LLS solution to spores
تأثیر بلوغ میوه
تاثیر دما در جلوگیری از پوسیدگی